Home » het oog wil ook wat »Nieuws » Currently Reading:

Het oog wil ook wat, de nieuwe vlam van Tiger?

januari 25, 2013 het oog wil ook wat, Nieuws No Comments

Er zijn geruchten dat Tiger probeert om de breuk met zijn ex-vrouw Elin te lijmen. En dat zij in die huwelijkse voorwaarden een behoorlijke som geld eist als hij dan nogmaals de fout in gaat. Dan zou Tiger afgelopen week weer wat uit te leggen hebben….tiger-vonn Op weg naar Abu Dhabi maakte hij met zijn privéjet een tussenstop van een nachtje in Oostenrijk. Waar niet geheel toevallig ook Olympisch gouden skister Lindsey Vonn aanwezig was voor een opname. Eind vorig jaar benadrukte Vonn nog dat de twee slechts vrienden waren. Als je Lindsey zo ziet, zal Tiger na zijn therapie vast geen moeite hebben om de relatie volledig platonisch te houden….

 

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Costa Brava

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl