Home » Equipment »Golfjunkie »Nieuws » Currently Reading:

Golfjunkie nieuwe kledingsponsor Wouter de Vries

januari 11, 2011 Equipment, Golfjunkie, Nieuws 1 Comment

Het eigentijdse golf en lifestyle merk Golfjunkie zal het komende jaar de officiële kledingsponsor zijn van de Nederlandse golfer Wouter de Vries, de broer van Floris de Vries. Wouter de Vries werd al op 17 jarige leeftijd Europees Kampioen voor golfers t/m 21 jaar en maakte deel uit van het Nick Faldo team.

Een hele ervaring voor iemand van die leeftijd en tot 2009 was het dan ook wat stiller rondom de golfer. Echter, de afgelopen twee jaar zit zijn carrière weer helemaal in de lift met als resultaat 2 nationale titels.

“Ik ben met een professioneel team van mensen aan de slag gegaan en ben blij dat Golfjunkie daar deel van uitmaakt!” aldus de Vries. Wouter zal komend seizoen uitkomen in de EPD tour, met als doel het behalen van de Challenge Tour en een European Tour kaart.

Wouter de Vries kan zich met de steun van Golfjunkie gaan richten op zijn doel, het veroveren van een kaart van de European Tour (Bron: www.wouterdevries.nl

Golfjunkie is in 2005 begonnen met het ontwikkelen van een fashionable en functionele kledinglijn voor op en naast de golfbaan. De passie voor golf en mode resulteert in een collectie die aansluit op ieders persoonlijke stijl. De  Golfjunkie collecties zijn geïnspireerd op de rijke geschiedenis van de golfsport maar met vernieuwende ontwerpen en kleurcombinaties. De Golfjunkie collecties zijn altijd rebels, sexy, gewaagd en hebben een oog voor detail. Alle kledingstukken zijn gemaakt met de grootste zorg en op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Naast Wouter de Vries sponsort Golfjunkie Mollie Fankhauser (LPGA en LET), Taco Remkes (Challenge Tour), Stef Gresel (Nederlands beste longdriver), Ronald Boef (Europa’s beste blinde golfer), Dutch Golf Tricks en the Golfpresidents (BE).

Meer informatie over Golfjunkie is hier te vinden, voor meer informatie over Wouter de Vries klik hier.

Currently there is "1 comment" on this Article:

  1. [...] hier verder op de website van Golfvivant. Gepubliseerd in [...]

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Italië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl