Home » Ecco »Equipment »Nieuws » Currently Reading:

Gigantische verkoopstijging ECCO door prestatie Couples tijdens Masters

april 21, 2010 Ecco, Equipment, Nieuws No Comments

De indrukwekkende prestatie van Couples tijdens Masters leiden tot een gigantische stijging in de internetverkoop van Ecco’s Gold Street schoenen

Het indrukwekkende spel van de 50-jarige Fred Couples die tijdens de Masters Golf Street schoenen van Ecco droeg heeft geleid tot een ongeëvenaarde online aandacht van golfers over de hele wereld in een poging het populairste golfproduct in handen te krijgen.

Volgens ECCO is het internetverkeer met 500% gestegen en de stijging zet zich nog elke dag door. Wat nog verbazingwekkender is, is dat, terwijl de combinatie “Fred Couples” tijdens het golftoernooi in Googles Trends op de vierde plaats stond, de combinatie “Fred Couples Golf Shoes” op de negentiende plaats te vinden was! Het mag duidelijk zijn dat Golf Street momenteel het meest gezochte product is op www.ecco.com.

In een commentaar op de vraag naar Golf Street, zei het wererldwijde hoofd van Global Golf het volgende: “We kunnen ons geluk niet op, het is alsof we de loterij hebben gewonnen. Tijdens het Masterstoernooi alleen al is de PR waarde geschat op meer dan $50 miljoen. Naast Tiger Woods was Fred Couples het belangrijkste onderwerp van gesprek en hij is de eerste speler die de Masters begint zonder sokken op spikes onder zijn schoenen.”

“Hoewel we zoveel Golf Street schoenen zouden kunnen verkopen, zijn ze in bijna alle landen volledig uitverkocht. We doen er alles aan om onze winkels zo snel mogelijk weer te bevoorraden”, voegde hij eraan toe.

ECCO Men’s Golf Street schoenen zijn beschikbaar in een reeks van klassieke en kleurrijke varianten, waaronder Concrete/White/Iown Green, Licorice/Coffee/Fanta, Moonless/Black/Chili Red and Moonless/Marine/Danube.

Voor meer informatie over alle golfgerelateerde producten van ECCO verwijzen we u naar www.ecco.com/golf.

Over ECCO

Ecco is een mondiale schoenenfabrikant die stijl en gemak combineert. Het succes van het bedrijf is gebaseerd op de weigering af te wijken van de hoogste kwaliteit en innovatieve technologie.

ECCO is de enige grote schoenenfabrikant die het gehele proces in eigen hand heeft. De medewerkers van ECCO spelen een cruciale rol in het ontwerpen, maken en verkopen van de producten en zijn verantwoordelijk voor het totale proces van idee tot schoen.

ECCO is zich snel aan het uitbreiden en verkoopt inmiddels op 4000 plaatsen wereldwijd. Toch heeft het bedrijf nooit de doelstelling gehad de grootste te worden – maar wel de beste.

Voor meer informatie verwijzen we u naar www.ecco.com.

BigShoe

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl