Home » European Tour »FLoris de Vries »Nieuws »tour » Currently Reading:

Floris de Vries herstelt zich in laatste ronde South African Open Championship

december 19, 2010 European Tour, FLoris de Vries, Nieuws, tour No Comments

Het is voor de deelnemers aan he South African Open Championship een zware dag vandaag. In verband met uitgevallen eerste dag worden er vandaag 36 holes gespeeld. Na de turn van de laatste 18 holes voor Floris de Vries staat hij er met -2 (drie birdies en één bogey) alweer een stukje beter voor dan na zijn eerste ronde van 18 holes vandaag die hij in 73 slagen (+1) rond ging.

DURBAN, SOUTH AFRICA - DECEMBER 19: Ernie Els of South Africa thanks the support after a birdie putt during round three of the South African Open Golf Championship at the Durban Country Club on December 19, 2010 in Durban, South Africa. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Gaat Ernie Els het redden?

Tijdens de eerste negen holes van zijn laatste ronde (die hij op hole 10 startte) maakte Floris birdies op holes 10, 16 en 18 en een bogey op hole 16. Als Floris zich nog iets kan verbeteren en zijn laatste ronde in bijvoorbeeld 67 slagen speelt, dan kan hij nog aardig in de middenmoot eindigen en wat extra Euros meepakken.

Nadat Retief Goosen kortstondig aan de leiding ging heeft Ernie Els de leiding weer terug gepakt, maar het wordt nog een spannende finish met Retief Goosen en Louis Oosthuizen die hem op de hielen zitten.

Klik hier voor het leaderboard.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Italië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl