Home » -travel »Nieuws » Currently Reading:

‘DRIVE IT HOME’ – Schotland’s grootste wereldwijde golfpromotie

februari 16, 2010 -travel, Nieuws 1 Comment

Schotland: de bakermat van het golfspel organiseert de grootste golfpromotie van 2010, waarbij golfliefhebbers de kans hebben fantastische prijzen te winnen. Dit jaar, waarin Schotland de 150ste verjaardag van het British Open Championship viert, zijn alle ogen op Schotland als golfbestemming gericht.

De beroemde Swilcan Bridge op St. Andrews met op de achtergrond "The Royal & Ancient".

De beroemde Swilcan Bridge op St. Andrews met op de achtergrond "The Royal & Ancient".

Om dit te vieren geeft de ‘Drive it Home’-campagne, welke van 15 februari tot 30 april in heel Europa, de Verenigde Staten en Canada loopt, golffans de ultieme mogelijkheid om in Schotland te komen spelen. De prijzen bestaan uit gratis speeltijd op één van de honderden banen in Schotland, de kans om te golfen met topspeler Sam Torrance en een reis naar het British Open Championship.

Sinds 15 februari 2010 kunnen golfers zich registreren op www.driveithomescotland.com en kans maken om samen met drie vrienden gratis te spelen op één van Schotland’s beste golfbanen, van de wereldberoemde Turnberry en Royal Troon in Ayrshire tot de Torrance Course op Fairmont St Andrews en de Nairn Dunbar Golf Club in de Schotse Hooglanden.

In maart biedt VisitScotland golfers van over de hele wereld de mogelijkheid om een reis naar Schotland te winnen, inclusief één dag spelen met de Schotse Ryder Cup legende Sam Torrance. En in april wordt een reis naar het British Open Championship weggegeven en mag de winnaar op de beroemde Old Course in St Andrews spelen – zonder twijfel de droom van iedere golfer.

Schotland is zonder twijfel de thuishaven van golf, met keuze uit meer dan 550 banen. Bovendien spelen de Schotten het spel al sinds de 15e eeuw. Van de wereldberoemde baan van St Andrews en de aan de kust gelegen links banen van Aberdeenshire, Morayshire en Ayrshire, tot de uidagende banen van Dalmahoy en Gleneagles, kortom Schotse golfbanen bieden een onovertroffen ervaring voor golfers. Waar kun je beter de beste banen van de wereld testen dan in Schotland?

Currently there is "1 comment" on this Article:

  1. [...] Schotland is zonder twijfel de thuishaven van golf, met keuze uit meer dan 550 banen. Bovendien spelen de Schotten het spel al sinds de 15e eeuw. Van de wereldberoemde baan van St Andrews en de aan de kust gelegen links banen van Aberdeenshire, Morayshire en Ayrshire, tot de uidagende banen van Dalmahoy en Gleneagles, kortom Schotse golfbanen bieden een onovertroffen ervaring voor golfers. Waar kun je beter de beste banen van de wereld testen dan in Schotland? [...]

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl