Home » Lifestyle » Currently Reading:

Strakke mediteranno’s van schoenmaker Van Lier

december 13, 2010 Lifestyle No Comments

Een van de bekendste schoenmakers van Nederlander, de firma van Van Lier komt middenin het winterseizoen met een prachtige zomerschoen de mediterrano. Volgens de kenners pas de kleur beige past helemaal in het zomerse, mediterrane kleurenpalet en komt dan ook in tal van schakeringen voor.

Zeg je liever: camel, zand, ecru of gebroken wit, ook prima!  Zie hier een selectie van gloednieuwe modellen die perfect matchen met pastelkleurige chino’s, linnen hemden en colbertjasjes. Deze zomer ligt bij Van Lier de focus op het gebruik van suède dat ongeacht het strakke model van jouw keuze wordt gecombineerd met een chique, lichte lederen zool, want dat loopt geweldig en ademt uitstekend.

Schoenmaker Van Lier lanceert stijlvolle nieuwe schoen, de Mediteranno's

Meer informatie over de Van Lier collectie is te vinden op www.vanlier.nl

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Duitsland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl