Home » golfinstructie » Currently Reading:

Leer putten als een pro

oktober 4, 2013 golfinstructie No Comments

Leer nu Putten als een Pro en schaaf nog dit seizoen 2, 3 of meer slagen van je scores. We weten het allemaal eigenlijk wel;  40% van je slagen zijn putts, en een gemiste putt betekent een extra slag op je kaart. Putts te kort laten, putts die “niet te missen” zijn langs de hole schuiven en putts van een meter die even later op 2 meter aan de andere kant van de hole liggen. De ergernissen en frustraties zijn bekend.
putten als een pro meer infoGelukkig is er nu een programma, waarmee dit voorgoed tot het verleden zal behoren. Op deze pagina ontdek je onder meer “De 21 beste tips om direct beter te gaan putten” en krijg je toegang tot de video “De Perfecte Routine”.

Klik hier om toegang tot de pagina te krijgen en alle tips en tricks te ontdekken.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Dominicaanse Republiek

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl