Home » golfinstructie »Mike Palmer » Currently Reading:

Instructie: Mike Palmer

december 26, 2009 golfinstructie, Mike Palmer No Comments

Golfvivant is er trots op dat zij Mike Palmer bereid heeft gevonden om vanaf 1 januari 2010 maandelijks exclusief voor Golfvivant artikelen over golftechniek te schrijven. In het eerste artikel zal Mike de techniek en tactiek van de approach behandelen.

Mike Palmer

Mike Palmer

Mike Palmer is een voormalige Engelse PGA touring Pro die in Nederland als teaching pro eerst op de Koninklijke Haagsche heeft gewerkt en later op de Haarlemmermeersche. In het verleden heeft Mike vele jaren de techniekartikelen verzorgd in het toenmalige golfblad Golf2day. Tegenwoordig is Mike één van de eigenaren van de Golf USA vestiging in Hoofddorp waar hij verantwoordelijk is voor de inkoop en club fitting.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl