Home » golfinstructie » Currently Reading:

Golfinstructie voor de wintermaanden

januari 10, 2012 golfinstructie No Comments

Misschien gaat over een paar jaar de herfst wel langzaam over in de lente, maar voorlopig hebben we in onze “winter” nog regelmatig last van non-qualifying omstandigheden. In een oefenronde op een rustig tijdstip, is het dan wel eens mogelijk om twee ballen te spelen. Dat kun je doen zoals jet het zegt; gewoon twee ballen spelen, maar veel leuker is het om er een spelletje van te maken. In onderstaand filmpje geeft Mitchell Spearman je tips hoe je dit leuk kunt inkleden.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Duitsland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl