Home » Equipment » Currently Reading:

Wilson viert 100 jarig bestaan met nieuwe modellen

februari 26, 2014 Equipment No Comments

Wilson Staff is in 2014 honderd jaar oud en ze vieren deze mijlpaal nieuwe ijzers . Een prachtige editie van de FG Tour, de “100” is een knipoog naar Wilsons klassieke Dynapower ijzers , gelanceerd in 1971 . Ze passen in Wilson’s 2014 line- up, die voor ieder wat wils heeft, door middel van haar F – C – D-systeem , Feel, Control , Distance .

100-series

De FG Tour 100s vallen in de ” feel ” categorie, een afspiegeling van de evolutie van de clubs met een klassiek , tijdloos design .Van de triple gravure op de hosel tot het uiterlijk van de badge op de achterkant, alles ademt de klassieke retro uitstraling . Ze bieden Wilson’s hoogste niveau van gesmeed gevoel door een koolstofstalen kop, die is afgewerkt met een nikkel – chroom en hoogglans afwerking .

De “Control” kant van het spectrum wordt verzorgd door de nieuwe C100. Deze biedt meer afstand en praktische uitvoerbaarheid, voornamelijk door de dunnere face. Gemaakt van sterk roestvrij staal. Het gewicht is geplaatst aan de randen voor meer vergevingsgezindheid.

Tenslotte wordt “Distance” verzorgd door de D100, vorig jaar gelanceerd met de belofte alledaagse golfers te helpen sneller en met minder inspanning te swingen. Gemaakt van roestvrij staal , met de dunste clubfaces ooit van Wilson.

Ga eens langs bij je pro om de club van jouw keuze zelf te proberen.Meer informatie op de vernieuwde site http://www.wilsongolf.nl/

Wilson Staff is in 2014 honderd jaar oud en ze vieren deze mijlpaal nieuwe ijzers .

Een prachtige editie van de FG Tour, de “100” is een knipoog naar Wilsons klassieke Dynapower ijzers , gelanceerd in 1971 . Ze passen in Wilson’s 2014 line- up, die voor ieder wat wils heeft, door middel van haar F – C – D-systeem , Feel, Control , Distance .

De FG Tour 100s vallen in de ” feel ” categorie, een afspiegeling van de evolutie van de clubs met een klassiek , tijdloos design .Van de triple gravure op de hosel tot het uiterlijk van de badge op de achterkant, alles ademt de klassieke retro uitstraling .

Ze bieden Wilson’s hoogste niveau van gesmeed gevoel door een koolstofstalen

kop, die is afgewerkt met een nikkel – chroom en hoogglans afwerking .

 

De “Control” kant van het spectrum wordt verzorgd door de nieuwe C100. Deze biedt meer afstand en praktische uitvoerbaarheid, voornamelijk door de dunnere face. Gemaakt van sterk roestvrij staal. Het gewicht is geplaatst aan de randen voor meer vergevingsgezindheid.

 

Tenslotte wordt “Distance” verzorgd door de D100, vorig jaar gelanceerd met de

belofte alledaagse golfers te helpen sneller en met minder inspanning te swingen. Gemaakt van roestvrij staal , met de dunste clubfaces ooit van Wilson.

 

Ga eens langs bij je pro om de club van jouw keuze zelf te proberen.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Verenigde Arabische Emiraten (Dubai)

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl