Home » Equipment » Currently Reading:

Wilson D200 driver blinkt uit in drivertest

februari 19, 2015 Equipment No Comments

De nieuwe D200 driver van Wilson Staff kwam al seen van de beste uit de test van het blad Today’s Golfer. Het  is een van de lichtste en snelst verstelbare drivers op de markt. Hij weegt slechts 268 gram – bestaande uit een 189g clubhoofd , een 44g UST Elements Chrome shaft en een 25g Golf Pride Tour 25 grip – en maakt het mogelijk voor golfers om moeiteloos extra clubheadspeed te genereren voor langere drives .

d200-driver Tegenover de superdrivers van dit seizoen stond de D200 zijn mannetje. Een belangrijk kenmerk van de nieuwe driver die wordt geleverd in lofts van 9 ° , 10,5 °  & 13 ° is een 6 – voudig verstelbare hosel met drie verschillende loft instellingen en drie draw instellingen in vergelijkbare lofts, om de lanceerhoek en gewenste balvlucht aan te passen.

De New reactive Face technologie vergroot de grootte van de sweetspot  en de vergevingsgezindheid van deze driver. Op de heel of de teen geraakte slagen zijn veel minder afwijkend, terwijl een vermindering van dikte rond de onderste helft van het slagvlak, de balsnelheid optimaal blijft.

Bekijk de hele drivertest  Today’s Golfer drivers test 2015

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Canarische Eilanden

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl