Home » Equipment »Wilson » Currently Reading:

Wilson brengt speciale golfhandschoen op de markt

juli 15, 2010 Equipment, Wilson No Comments

Dat de Power Balance de gemoederen bezig houdt in Nederland dat heeft de redactie van Golfvivant geweten. De artikelen worden nog steeds enkele honderden keren per dag gelezen en krijgen we ook veel vragen en reacties via de email. Waar het allemaal begon was een artikel van een van de collega’s medio maart dit jaar,  waarin de vraag centraal stond of je er beter van gaat golfen.

Het blijft een lastige vraag om te beantwoorden, maar steeds meer mensen gaan de armband dragen. Ook de voetballers van het Nederlands elftal (Van Persie, Kuyt en Sneijder) lopen er mee rond. Ook lijkt de armband de golfers in de greep te houden, zo spelen onder andere Ian Poulter en George Ryall met een Power Balance armband.

Het effect van de Power Balance armband nu ook in Wilson golfhandschoen Conform Glove

Wilson golfhandschoen brengt de speciale Conform Glove op de markt

Wilson heeft speciaal voor de golfers een nieuwe handschoen ontwikkeld, de Conform genaamd. In deze handschoen zijn een soort van hologrammen verwerkt die moeten zorgen voor een positieve reactie op van het energieveld van het lichaam en bevordert zo het evenwicht, de kracht en de lenigheid. De handschoen is inmiddels onderscheiden met de Hot List gold medal van de Golf Digest Magazine, het toonaangevend medium op het gebied van golfequipment.

Of het daadwerkelijk helpt dat is inmiddels een prangende vraag geworden, maar feit is wel dat ik het ook ga proberen…

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Verenigde Arabische Emiraten (Dubai)

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl