Home » Equipment » Currently Reading:

Wilson ballen bekroond

juni 3, 2015 Equipment No Comments

Wilson Staff is beloond met drie gouden medailles door Golf Digest. De steeds populairder wordende low compression golfballen behaalden drie keer goud op de Golf Digest Hot List. Deze hoge onderscheidingen werden door dit top Amerikaanse golfmagazine toegeschreven aan de modellen, FG Tour DX2 Soft en DX3 Spin.
wilsonballenWilson Staff staat al sinds 1997 aan de voorhoede van de ontwikkeling van lage compressie golfballen, en introduceerde als eerste de beroemde Staff Titanium bal. In de afgelopen twee decennia heeft het merk, met behulp van adviezen van Tour spelers en hun prestatiegegevens, de golfbal technologie verfijnd en verder ontwikkeld.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Dominicaanse Republiek

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl