Home » Equipment »Golfjunkie »Lifestyle » Currently Reading:

Trendy Golfmodemerk Golfjunkie brengt Fall Winter Collectie op de markt

oktober 22, 2010 Equipment, Golfjunkie, Lifestyle No Comments

Hoe vaak koopt men nou  echte golfkleding? Maar een paar keer per jaar,  in veel golfshops worden enkel de oubollige jaren 80 en 90 polo’s verkocht die ontworpen zijn zonder een greintje fantasie. Veel mensen trekken daarom vaak standaard polo’s aan. Dat het ook anders kan dat laat golfmodemerk Golfjunkie zien.

Hoe een echte golf verslaafde te kleden wanneer er alleen klassieke kleding beschikbaar is? Dit is precies waarom het trendy golfmodemerk Golfjunkie in 2005 begon met het ontwikkelen van een fashionable en functionele kledinglijn voor op en naast de golfbaan.

Golfjunkie was het eerste merk dat de traditionele ‘golf look’ transformeerde naar een echte fashion lifestyle look. De passie voor golf en mode brengt een collectie voort die aansluit op ieders persoonlijke stijl. De collecties zijn geïnspireerd op de rijke geschiedenis van de golfsport aangevuld met vernieuwende ontwerpen en gewaagde kleurcombinaties.

De Golfjunkie collecties zijn altijd rebels, sexy, gewaagd en hebben een oog voor detail. Alle kledingstukken zijn gemaakt met de grootste zorg en op een maatschappelijk verantwoorde manier.

De nieuwe collectie van Golfjunkie is vanaf nu verkrijgbaar

Voor de komende winter staat voor heren de ‘Pixel Man’ centraal. De ‘Pixel Man’ is inmiddels een waar Golfjunkie icoon geworden en is dan ook terug te vinden in de op pixel geïnspireerde grafische prints en jacquard patronen. Het kleurenpallet bestaat voor heren voornamelijk uit blauw tonen. Deze kunnen worden gecombineerd met beige of het levendige framboos en helder geel.

De herkenbare, trendy en gedurfde stijl van Golfjunkie is duidelijk zichtbaar in de nieuwe collectie

De stip en houndstooth ruit zijn voor de dames een ware eyecatcher. Frisse en contrasterende kleurblokken ontstaan wanneer framboos wordt gecombineerd met oceaan blauw. Voor een meer traditionele look kan er gekozen worden om deze uitgesproken kleuren te combineren met klassiek grijs en neutraal beige.

Meer informatie is te vinden op de website van Golfjunkie, tevens is de gehele collectie vanaf nu verkrijgbaar in de Golfjunkie webshop.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Frankrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl