Home » Equipment » Currently Reading:

Roze Ping G30 driver voor het goede doel

april 7, 2015 Equipment No Comments

Met de Masters in zicht heeft PING aangekondigd dat het 5000 limited-edition all-pink PING G30® drivers gaat lanceren, geïnspireerd door Bubba Watson, en doneert  $ 60 voor iedere verkochte roze driver aan de Bubba Watson Stichting.

G30_Bubba_Crown_RightHanded“Bubba heeft een groot hart en blijft zijn succes op de golfbaan gebruiken om mensen in nood, met name kinderen, te helpen”, zegt John A. Solheim, PING Chairman & CEO. “Zoals we kunnen zien op de baan met zijn shotmaking skills, is hij een creatieve denker en zijn beslissing om zich te onderscheiden door het gebruik van een roze driver heeft geholpen om dit programma mogelijk te maken. ”

Algemeen erkend als de langste driver in golf, heeft Watson een roze PING driver in de tas sinds 2012, dat jaar won hij zijn eerste Masters. Na die overwinning, introduceerde PING een soortgelijk programma met de roze G20 driver. Deze fondsen werden geschonken aan het Phoenix Children’s Hospital en gebruikt om mee te bouwen aan het onlangs geopende Bubba Watson-PING Golf Motion Analysis Lab – het eerste en enige pediatrische Motion Analysis Laboratory (MAL) in de staat Arizona. De MAL maakt gebruik van geavanceerde evaluatie-instrumenten om kinderen en adolescenten die bewegingsstoornissen hebben, veroorzaakt door aandoeningen zoals bv hersenverlamming,  te behandelen.

“Ik speel al PING clubs sinds ik acht jaar oud was”, aldus Bubba Watson. “Naast het maken van goeie clubs die me helpen succes te hebben  op de golfbaan, zijn PING en de familie Solheim ongelooflijk gul in het terug geven door middel van dit soort ideeën zoals het limited-edition roze G30 driver-programma. Ik ben enthousiast dat golfers de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan deze grote kwestie en weten dat ze ook bijdragen aan het leven van de minder bedeelden. ”

De limited-edition G30 drivers zal een fel roze shaft hebben en clubhoofd met dezelfde technologie als de normale versie. Met o.a.de turbulatoren op de kroon, waarmee de G30 hoge cijfers haalt voor zijn prestatie van golfers van alle niveaus. De roze G30 drivers worden aangeboden in 9º en 10.5º lofts (instelbaar + – 1º) voor rechtshandige spelers; 10.5º (instelbaar + – 1º) voor linkshandige spelers. Alle worden geleverd met een bijpassende roze headcovers.

 

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Oostenrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl