Home » Equipment »Golfmode »Lifestyle » Currently Reading:

Pin High Golfwear lanceert webshop

april 7, 2011 Equipment, Golfmode, Lifestyle No Comments

Pin High Golfwear heeft een eigen webshop gelanceerd. Vanaf heden is de uitgebreide collectie van dit golfkledingmerk ook online te koop. Op www.PHGolfwear.com is naast de dames- en herencollectie tevens een speciale ‘My choice’-afdeling van topgolfer Joost Luiten te vinden.

Joost Luiten is sinds vorig jaar verbonden aan Pin High Golfwear en informeert bezoekers van de website over zijn kledingkeuze voor bepaalde golftoernooien. De kleding is eenvoudig en geheel zonder verzendkosten online te bestellen. Tot en met 24 april ontvangen bezoekers van de webshop bovendien een introductiekorting van 25% op de gehele collectie.
 
Arjen van Ark, accountmanager van Pin High Golfwear: Onze golfkleding is vanaf nu niet meer alleen verkrijgbaar bij de vertrouwde verkooppunten zoals Golf USA, Burggolf, Foregolfers en Golfstore Nederland, maar ook online. De nieuwe webshop beschikt over een duidelijke navigatie en mooie sfeerfoto’s. Bovendien heeft Joost Luiten een belangrijk aandeel in onze webshop met de weergave van zijn kledingkeuze. Wat echt een aanwinst is voor de online shop van Pin High Golfwear!”, aldus Van Ark.
 
Over Pin High Golfwear
Pin High Golfwear is ontwikkeld door Telstar Trading BV. Telstar Trading houdt zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling, inkoop en distributie van consumentgerichte producten, waarbij de focus ligt op kwalitatieve, betaalbare en functionele kleding. Daarnaast heeft Telstar Trading verschillende shop-in-shop formules ontwikkeld, waardoor de golf-proshops een nog hoger rendement kunnen behalen. Pin High Golfwear is een initiatief van Telstar Trading in samenwerking met de partners van Pin High Golftravel en ANWB Golf.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Dominicaanse Republiek

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl