Home » Equipment » Currently Reading:

Ontwerp je eigen golftas

december 12, 2013 Equipment No Comments

Wilson Staff maakt gebruik van de kracht van social media en schrijft een wereldwijde wedstrijd uit, om deelnemers uit te dagen een zo uniek mogelijke ontwerp te maken, voor een blanco Nexus golftas.

wilson-staff-tasGeïnteresseerde deelnemers kunnen tot februari 2014 een bezoekje brengen aan de site van deze competitie om een lege Wilson draagtas naar hun eigen smaak kleur te geven. Een panel van Wilson zorgt ervoor dat alle inzendingen zorgvuldig beoordeeld worden en de keuzes worden gebaseerd op de huidige mode trends voor zowel bij mannen als vrouwen. Dat panel kiest uiteindelijk drie finalisten uit.

De drie finalisten worden vervolgens publiekelijk bekend gemaakt d.m.v van de verschillende social media platformen. Dan kan het publiek haar stem uitbrengen en daar komt dan de uiteindelijke winnaar uit. Die winnaar zelf krijgt als prijs zijn of haar eigen ontworpen golftas en dat ontwerp zal gebruikt worden als inspiratie voor de nieuwe golftassen van 2015.

“Deze competitie geef ons de mogelijkheid om een product te lanceren wat onze klant graag zou willen hebben. Ontworpen door de klant en voor de klant,”  liet een enthousiaste algemene marketing directeur Doug Thiel ons weten. “Het helpt ons ook een sterkere band met onze volgers via social media te scheppen. En zo kunnen wij op een innovatieve manier marketing onderzoek doen om te kijken wat de klant zou willen!”

Deze nexus golftas zal in 2014 beschikbaar zijn. Maar krijgt al erkenning van MyGolfSpy 2014 Carry/S tand Bag Guide. Een enthousiaste reviewer typeerde het al als “een hype monster, maar op de best mogelijke manier”. Deze tas bevat een 360” geïntegreerd mechanisme gecombineerd met een lichtgewicht gevoel en een moderne look. Deze tas zet overigens daarmee een nieuwe standaard voor de golftassen industrie.

Start met ontwerpen op deze site: http://www.wilson.com/en-us/golf/nexus-custom-bag

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Turkije

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl