Home » Equipment » Currently Reading:

Nooit meer proppen in de kofferbak met de Alphard tas-trolley

juli 2, 2015 Equipment No Comments

Altijd moeite met het opbergen van golftas en –trolley? Past niet in lockers en kofferruimtes? De “Award winning” Alphard DUO is een combinatie van een tas+trolley. Het grote voordeel is de ruimte besparing, zeker wanneer de makkelijk afneembare wielen worden afgeklikt. Maar bovenal het bedieningsgemak: met slechts twee handelingen vouwt de trolley zich, ondersteund door een gasveer systeem, binnen 5 seconden uit en kunt u onbezorgd de baan in. skinoffDoor de slimme club-indeling voor de tas, kunnen de clubhoofden elkaar niet raken en heeft u geen last meer van het irritante gerammel. Daarnaast is de “skin”, het deel waar u uw balletjes, tees, handschoen, eten + drinken opbergt te vervangen. Handig als na jaren de ritsen defect zijn of u toe bent aan een andere kleur…..

Ook het gebruik van de tas op een buggy is mogelijk doordat het onderstel er met het losdraaien 3xfastervan twee moertjes eenvoudig af te halen is. De Alphard Duo kreeg tijdens de PGA Show in Orlando een speciale award; de ING Award van het International Network of Golfindustry.

Ook belangrijke handige accessoires zijn speciaal fagestemd op de Alphard zoals:

  • De cartseat, voor de golfer die even rust in de baan zoekt, eenvoudig op het onderstel te monteren
  • Wheelcover, waterdichte hoes die over de wielen past, zodat als de Alphard nat en vuil van de baan komt, deze eenvoudig in te pakken is.
  • Gecombineerde paraplu-GPS houder. Hier kan zowel de paraplu als de GPS gemonteerd worden

Kortom, een uniek product !  Te verkrijgen bij diverse golfshops of bij EasyGolfstore.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Duitsland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl