Home » Equipment » Currently Reading:

Nieuwe Titleist 716 AP1, AP2 ijzers en 816 hybrides

september 28, 2015 Equipment No Comments

Titleist introduceert de nieuwe 716 AP1 en AP2 IJzers.Deze nieuwe modellen geven de beste  combinatie van afstand en vergevingsgezindheid.  Voor spelers dieoptimale prestaties zoeken is de 716 AP2 de beste keuze. Terwijl de 716 Ap1 de langste, meest vergevende ijzer is die Titleist ooit ontworpen heeft. Ideaal voor golfers op zoek naar maximale afstand en maximale vergevingsgezindheid.

Verder zijn ook de 816H Hybdrides uit, in 2 modellen; de 816H1 voor een wat hogere launch, doen het goed in wat hoger gras. De 816H2 is wat compacter, meer geschikt voor de betere speler.

Vanaf eind oktober worden de nieuwe modellen uitgeleverd. Bestel ze vast bij je professional, dan heb je ze misschien als eerste !

AP1-AP2 irons

816H hybrid H2816H hybrid

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Duitsland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl