Home » Equipment »Wilson » Currently Reading:

Nieuwe collectie golfuitrusting Wilson Staff 2010

december 23, 2009 Equipment, Wilson No Comments

De meeste fabrikanten van golfclubs zijn continue opzoek naar innovaties om beter te voorzien in de wensen en behoeften van de golfer. Doel van de innovaties is het vergroten van het spelplezier van golfers van elk niveau. Zo ook de sportfabrikant Wilson Staff. Wilson is een wereldwijd operende fabrikant/leverancier aan onder andere basketballers, tennisers en golfers. Voor de golfers komt Wilson Staff met een nieuwe collectie van drivers, clubs en putters.

Bij het ontwerpen van de nieuwe driver (Wilson Staff Shockwave) hebben de ontwerpers vooral gekeken naar het reduceren van het gewicht. De nieuwe driver weegt nog maar 265 gram, dit is zo’n 10% minder dan zijn voorganger. Deze driver zorgt voor meer swingsnelheid met als gevolg een langere balvlucht.

De nieuwe Wilson Staff shockwave Driver

De nieuwe Wilson Staff shockwave Driver

De serie ijzers van Wilson, de Ci9, zijn gebaseerd op de bestaande Ci9 serie. Met het redelijk grote clubblad kunnen golfers van elk niveau aan de slag met deze ijzers. Het blad van de Ci9 is gemaakt uit roestvrij staal en is verkrijgbaar met een stalen of graphite shaft.

De Ci9 ijzers zijn geschikt voor golfers van elk niveau

De Ci9 ijzers zijn geschikt voor golfers van elk niveau

De nieuwe Wilson Staff 888 putter is gebaseerd op de klassieke putters van Wilson. De ontwerpers hebben gebruik gemaakt van de Visual Plane Differential Alignment technologie (VPD). Concreet houdt dit in dat de golfer meer zicht en gevoel heeft bij het putten.

Voor meer informatie over de golfproducten van Wilson Staff, klik hier. De clubs van Wilson zijn verkrijgbaar bij een groot aantal verkooppunten, klik hier voor een overzicht van de verkooppunten in Nederland.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Italië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl