Home » Equipment »Wilson » Currently Reading:

Je handicap verlagen met de Ball Fitting Tool van Wilson?

juli 14, 2010 Equipment, Wilson 1 Comment

Zowel op het gebied van golfclubs als drivers is er de afgelopen jaren veel veranderd. De fabrikanten zoals Callaway, Nike en Wilson Staff investeren veel geld in R&D om zo de beste producten af te leveren aan zowel de beginnende als gevorderde golfer.

Er wordt vaak gekeken naar wat voor een set iemand nodig heeft, maar wat vaak over het hoofd wordt gezien is het type bal. Een goede bal kan veel verschil maken qua afstand, rol en gevoel. Wilson Staff heeft daarom een handig tool ontwikkeld die de golfer helpt de juiste bal bij zijn of haar spel te vinden en is daarmee de eerste golffabrikant die zo’n tool heeft ontwikkeld.

Via onderstaande link kan men in slechts een paar stappen de juiste bal vinden.

http://www.wilson.com/dyn/golf/getfit/eu/GetFit.html

Currently there is "1 comment" on this Article:

  1. [...] hier verder op de website Golfvivant. No TweetBacks yet. (Be the first to Tweet this post) Gepubliseerd in [...]

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Costa Brava

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl