Home » Callaway »Cobra »Equipment »Footjoy »Golfballen/algemeen »Nike »Titleist »Wilson » Currently Reading:

Golfplaza dit jaar niet aanwezig op Amsterdam Golf, maar organiseert voor de eerste keer hun eigen NOVITA 2011

februari 3, 2011 Callaway, Cobra, Equipment, Footjoy, Golfballen/algemeen, Nike, Titleist, Wilson No Comments

Na vier jaar lang de kar te hebben getrokken als leverancier van golfspullen op Amsterdam Golf 2007, 2008, 2009 en 2010, heeft Golfplaza besloten de eer dit jaar aan anderen te gunnen en in plaats daarvan tijdens de beurs in hun nieuwe vestiging in Amsterdam zelf een speciaal aanbiedingen evenement compleet met hapjes en drankjes te organiseren, NOVITA  2011.

GolfPlaza organiseert hun "eigen" NOVITA 2011 in Golfplaza Amsterdam.

Vanaf 1 maart liggen de nieuwste producten van alle topmerken weer in de schappen. Klaar om het nieuwe golfseizoen optimaal te starten. Om dit te showen, te testen en om u te laten adviseren heeft Golfplaza NOVITA 2011 in het leven geroepen ( van 1 maart t/m eind april )

Extra! Op 12-13-14 Maart (in hetzelfde weekend als Amsterdam Golf Beurs)  heeft Golfplaza in Amsterdam-noord geweldige activiteiten en fantastische aanbiedingen! ‘’ Dit jaar hebben wij er voor gekozen om niet op de beurs in de RAI te gaan staan. Wij hebben dit nu 4 jaar gedaan en hebben nu zelf een vestiging in Amsterdam waar onze klanten meer dan welkom zijn. Het is de mooiste winkel van Europa en daar zijn wij heel erg trots op. Wij hebben  als start voor het nieuwe seizoen alle noviteiten en uiteraard geweldige aanbiedingen voor onze klanten in petto en alles uit voorraad leverbaar!”  aldus General Manager Judith Wagemakers.

De klanten kunnen gratis parkeren en iedere klant krijgt van ons een goodiebag t.w.v. €60.-. Wij verloten ieder uur een gratis trolley of cartbag  en ook maakt de klant kans om een complete golfset te winnen! Men kan mee doen aan de Longest put waar ook een fantastische prijs aan verbonden zit, en men kan naar hartenlust clubs testen en laten fitten door de PROFESSIONALS van alle TOPMERKEN als NIKE, TAYLORMADE, CALLAWAY, WILSON, MIZUNO, CLEVELAND. Zo presenteren wij als eerste de nieuwste schoenen collectie van Ecco met o.a. de ECCO BIOM dé hit van 2011. Op 11-12-13 maart geven wij nog eens 10% extra kassa korting op onze grootste schoenen collectie van EUROPA en op onze prachtige nieuwe Golf FASHION collectie!!!

Onder het genot van (GRATIS) drankjes en hapjes  kunnen de bezoekers zich zelf uiterst deskundig laten adviseren om zo het nieuwe seizoen optimaal te starten!

Novita is UNIEK en in Nederland nog nooit vertoond! Voor de klanten die wat verder van Amsterdam vandaan wonen heb ik ook goed nieuws! De kortingen gelden in alle Golfplaza filialen!” aldus Judith Wagemakers.

Onder het genot van (GRATIS) drankjes en hapjes  kunnen de GOLPLAZA bezoekers  zich zelf uiterst deskundig laten adviseren om zo het nieuwe seizoen optimaal te starten!

Meer info: www.golfplaza.nl

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Zweden

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl