Home » Equipment »Footjoy » Currently Reading:

Footjoy lanceert Outerwear collectie 2010

februari 26, 2010 Equipment, Footjoy No Comments

Footjoy breidt haar collectie verder uit. Het productaanbod voor 2010 bestaat uit de Tour Collection, Performance, FJ Sport en de dames kledinglijn.

‘We zijn erg blij met de lancering van de 2010 Outerwear Range. Het afgelopen jaar hebben we veel goede feedback gehad van onze Tourspelers, consumenten en retailers.  De collectie van dit jaar biedt opnieuw een brede keuze in outerwear. We zijn er van overtuigd dat het een doorslaand succes voor ons zal worden, en ons een stevige positie op de europese outerwearmarkt zal opleveren,’ aldus Mirte de Jager, sales manager van Acushnet Nederland, de importeur van FootJoy.

Nieuwe collectie Outerwear 2010 Footjoy

Nieuwe collectie Outerwear 2010 Footjoy

De Tour Collection voert de FootJoy Outerwear range aan, als de meest technisch geavanceerde lijn in FootJoy’s geschiedenis. De ultieme Tourbewezen, waterproof en ademende outerwear, heeft een DWR (Durable Water Repellency) afwerking, waardoor elke vloeistof moeiteloos van het kledingstuk afglijdt. Het exclusieve “It’s a Cinch™” System maakt het voor golfers mogelijk de aansluiting van het jack eenvoudig aan hun persoonlijke voorkeur aan te passen. Deze range biedt veel bewegingsvrijheid, wat het voor golfers mogelijk maakt een vrije swing te maken, ongeacht welke weersomstandigheid dan ook.

De Performance Light range kenmerkt zich door styling en alle technische voordelen die al sinds jaar en dag typerend zijn voor FJ Outerwear. De strakke snit en pasvorm zijn erg populair onder golfers die op zoek zijn naar modernere outerwear. Een nieuwe aanwinst voor deze specifieke lijn is het FJ Performance SoftShell Jacket. Voor dit jack is gebruik gemaakt van de nieuwste materialen en het rekt in vier richtingen mee. Het jack biedt dan ook het hoogst haalbare in comfort en bewegingsvrijheid en beschermt uitstekend tegen de weerselementen.   

De FJ Sport serie heeft een eigentijdse styling, snit en pasvorm bedoelt voor de golfer die zich niet alleen goed willen voelen, maar er ook goed uit willen zien onder alle weersomstandigheden. Het lichtgewicht Sta-Dry Extremeä houdt de speler kurkdroog, maar het materiaal blijft ademen. Het is een van de lichtste en makkelijkst te dragen kledingstukken ooit geproduceerd.

De gedachte achter de FootJoy producten is de golfer van top tot teen te beschermen. De technologisch geavanceerde ontwerpen maken van elke dag een speeldag. De FootJoy Outerwear collecties leveren superieur, ademend comfort en bewegingsvrijheid met als doel het plezier in het spel te verhogen of het nu regent, waait, koud of warm is

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl