Home » Equipment »Footjoy » Currently Reading:

Footjoy komt met speciale WK-golfhandschoen

mei 26, 2010 Equipment, Footjoy 1 Comment

FootJoy, de fabrikant van onder andere golfhandschoenen en golfschoenen, lanceert een speciale editie van de SofJoy handschoenen waarmee golfers in heel Europa kunnen laten zien dat ze supporter zijn van hun nationale team tijdens de Wereldkampioenschappen.

De SofJoy™ handschoenen uitgevoerd in de nationale kleuren van de  verschillende Europese landen en zijn voorzien van  een exclusieve Q-Mark™ balmarker waarop de desbetreffende vlag staat afgebeeld. De Nederlandse uitvoering in, hoe kan het ook anders, oranje is een echte blikvanger.

Footjoy brengt speciale WK Golfhandschoen op de markt

Footjoy brengt speciale WK Golfhandschoen op de markt

De handschoenen zijn verkrijgbaar bij een select aantal golfshops in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Denemarken en Spanje. Mocht u zich als Oranjesupporter willen manifesteren: ook in Nederland zijn de handschoenen bij een veertigtal verkooppunten verkrijgbaar.  “Als er een belangrijk evenement is, gaan mensen in grote getale achter hun nationale team staan.

Het idee om golfers op deze manier ook de kans te geven dat te kunnen doen terwijl ze golfen, is erg enthousiast ontvangen”, zegt Mirte de Jager, sales manager van Acushnet Nederland, de importeur van FootJoy.

Currently there is "1 comment" on this Article:

  1. [...] afgebeeld. De Nederlandse uitvoering in, hoe kan het ook anders, oranje is een echte blikvanger. Lees hier verder op de website van Golfvivant voor meer informatie of ga hier naar de officiele website. No [...]

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Nederland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl