Home » Equipment »Footjoy » Currently Reading:

Footjoy komt met speciale schoen ter ere van het Brits Open

juli 13, 2010 Equipment, Footjoy No Comments

FootJoy is erg blij met de onthulling van hun, speciaal voor het 150e Open Championship op St. Andrews ontworpen, MyJoys schoen.De FJ ICON schoenen worden voor deze gelegenheid uitgebracht in vier uitgesproken ontwerpen, die op de bakermat van de golfsport gedragen zullen worden door een aantal van ‘s werelds beste golfspelers.

Ze worden uitgevoerd in de kleuren van de Schotse nationale vlag, wit en blauw, als blijk van waardering voor de gastheer van deze wedstrijd, St. Andrews.  Lee Westwood, Rory McIlroy, Henrik Stenson en Robert Karlsson zijn slechts enkelen van de topspelers die de ontwerpen op de openingswedstrijd zullen dragen.

De MyJoys franchise is ontwikkeld om personalisatie van FootJoy’s marktleidende golfschoenen mogelijk te kunnen maken, en is vanaf het begin een doorslaand succes gebleken. Op het PGA Championship op Wentworth in mei  hebben een aantal topspelers deelgenomen aan de ‘MyJoys May’ campagne, en droegen zij schoenen die door hun fans voor hen uitgekozen waren op de speciaal daarvoor ontwikkelde microsite.

Omdat een aantal van de grootste namen in de golfwereld gebruik maken van het MyJoys programma, volgen meer en meer amateurgolfers dit voorbeeld, en creëren zelf ook hun eigen, unieke designs.

Voor deze gelegenheid hebben FootJoy designers van de MyJoys schoen vier variaties van de FJ ICON uitgebracht, en de spelers zelf hebben daaruit hun favoriet gekozen. Westwood heeft gekozen voor het a-symetrische patroon, Ross Fisher zal de moderne, sportieve saddle uitvoering dragen, terwijl Stenson en Karlsson beiden de traditionele saddle hebben gekozen.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Turkije

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl