Home » Equipment »Footjoy » Currently Reading:

Footjoy komt in natte tijden met DryJoys Tour

november 16, 2010 Equipment, Footjoy No Comments

Buiten is het twee graden, binnen zit… Wie kent deze legendarische zin niet die elke uitzending van met het oog op morgen wordt uitgesproken. Gisteravond zat ik te luisteren en schrok ik van de temperatuur, de koude en natte periode komt er weer aan. Gistermiddag nog even de baan in geweest en zag dat de herst haar intrede doet,  het resultaat was dat ik met natte schoenen thuis kwam. De DryJoys Tour schoenen van Footjoy bieden soelaas.

FootJoy introduceert de DryJoys Tour,  de nieuwe schoen die is voortgekomen uit de inmiddels alweer 21 jaar ervaring. Na een aantal jaren van ontwikkeling, waarbij veel gebruik is gemaakt van inzichten van Tourspelers, beschikken de DryJoys Tour over eigenschappen als comfort, flexibiliteit en waterbestendigheid.

Footjoy breidt collectie uit met de DryJoys Tour, de all weather shoe

Eigenschappen die spelers van alle niveaus als vanzelfsprekend zijn gaan beschouwen voor het merk DryJoys®. Daarnaast kenmerkt de nieuwe schoen zich ook door stabiliteit op Tour-niveau.

De DryJoys Tour golfschoenen zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de hoge eisen van ’s werelds topprofessionals. Door gebruik te maken van de nieuwe generatie Tri-Density TPU Stability PODS™ buitenzool, leveren de DryJoys Tour schoenen de stabiliteit en prestaties die nodig zijn om op topniveau te spelen op de meest veeleisende banen van de Tour. Dit, in combinatie met een traditionele stijl van de bovenschoen, gemaakt van het hoogste kwaliteit leer, overtreft zelfs de verwachtingen van de meest kritische tourspelers.

“Deze  schoen, waarin een aantal belangrijke stabiliteitstechnieken verwerkt zijn, brengt ons zeer succesvolle DryJoys aanbod opnieuw op een hoger niveau,” aldus Mirte de Jager, sales manager van Acushnet Nederland, de importeur van FootJoy. “Spelers van alle speelsterktes zullen nog steeds genieten  van het comfort, de flexibiliteit en de all-weather eigenschappen die synoniem zijn voor het merk DryJoys.

Daar zijn nu nog een aantal technologische verbeter-ingen aan toegevoegd, die zorgen voor ongeëvenaarde stabiliteit en grip.”

Steve Stricker, de nummer 4 van de wereld, meldt, “Het valt je direct op bij de nieuwe DryJoys Tour: de stabiliteit is veel en veel beter en er is veel meer contact met de grond. Het is een belangrijke verbetering, wat in de prestaties absoluut te merken zal zijn. Minstens zo belangrijk: het totale comfort van de schoen is van topkwaliteit. Het is een all-round, prachtig product, en het is mijn‘go-to shoe’ geworden, vanaf de eerste keer dat ik ze in handen kreeg.”

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Dominicaanse Republiek

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl