Home » Equipment »Lifestyle » Currently Reading:

Fashion op Golf & Lifestyle de Beurs

maart 2, 2011 Equipment, Lifestyle No Comments

Golf & Lifestyle de Beurs 2011 komt steeds dichterbij. Tijdens de Beurs in Martiniplaza in Groningen kunt u
genieten van de prachtige collecties van de verschillende modebedrijven Van Daal & Meyer, Bubble’s Kinderkleding en Golfstore Friesland.
 
Golf & Lifestyle de Beurs wordt dit jaar weer een groot succes verwacht de organisatie. Niet alleen de golfsport wordt op 26 en 27 maart ruim vertegenwoordigd, ook fashion krijgt, naast alle andere geneugten voor de luxe levensgenieters,  een prominente plek op de Beurs.
 
Topmodebedrijf Van Daal & Meyer van eigenares Magda de Groot uit Groningen zal haar allernieuwste collectie op de catwalk showen. Van Daal & Meyer is gespecialiseerd in exclusieve damesmode onder andere in de merken Moq, Etoile du Monde en Cassiopée. Voor jong en oud en van stijlvol chique tot zeer sportief.
De mooiste kinderkleding wordt geshowd door Bubble’s Kinderkleding, onder leiding van Liesbeth Burgler uit Groningen. Bubble’s kinderkleding is al bijna 30 jaar toonaangevend op het gebied van kindermode in Noord-Nederland in de maten 56 t/m 176. Zij  zal bekende merken zoals Scotch Soda, Gsis, Kiezel-tje, Bengh en No no showen.
 
Tot slot komen de nieuwste trends op het gebied van golfkleding op de catwalk voorbij, verzorgd door Golfstore Friesland uit Leeuwarden van Heleen Wedema. Onder meer de merken Abacus, Galvin Green en Calvin Klein worden getoond. Ook aan de golfschoen is gedacht in de merken FootJoy, Ecco en Duca Del Cosma.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Italië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl