Home » Equipment »Wilson » Currently Reading:

De zwarte Ci11 van Wilson Staff

augustus 11, 2012 Equipment, Wilson No Comments

We zijn inmiddels een beetje gewend aan de witte koppen van drivers (om over de roze van Bubba Watson nog maar te zwijgen). De zwarte finish over de ijzers is nog iets speciaals. Zo ook bij de zwarte Ci11 van Wilson. Ontworpen met een hoop technologie om uiteindelijk rechter te slaan.

Key technology

Onderzoek van Wilson Staff laat zien dat de bal in 85% van de slagen terecht komt tussen de sweet spot en de toe. Met deze kennis in het achterhoofd zijn de Ci11 ijzers zo ontworpen dat er een minimale twist plaats vindt tijdens de slag om uiteindelijk rechtere slagen te kunnen maken. Om stabiliteit te waarborgen is het gewicht in het clubhoofd naar beneden en naar achteren gebracht. De dunne topline geeft het hoofd een compacte look en de nieuwe PVD afwerking verminderd schittering.

Altijd goed
De trend van vergevingsgezinde ijzers met een smaller clubhoofd zet zich voort in de vorm van de Ci11 ijzers. Het matzwarte clubhoofd laat een dunne topline zien waardoor de bal fantastisch mooi te spelen is. Indrukwekkend is dat het clubhoofd ook ontzettend vergevingsgezind is dankzij het holle design en lage gewicht. Deze Wilson Staff ijzers zullen voor veel golfers een genot zijn om mee te spelen. De PVD afwerking benodigd echter goed onderhoud om de clubhoofden er goed uit te laten zien.

Oordeel van de Pro’s
De Ci11 ijzers zijn een hele grote verbetering ten opzichte van de Ci9 ijzers. De afwerking is fantastisch en de langere ijzers zijn gemakkelijke te richten dankzij de vergevingsgezindheid. Dankzij hun uiterlijk en het feit dat ze gemakkelijk te spelen zijn maakt deze ijzers geschikt voor een hele wijde range aan spelers met verschillende handicaps. Het is prettig dat er niet teveel offset is in de kortere ijzers, maar juist meer in de langere waar het ook nodig is.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Costa Brava

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl