Home » Callaway »Equipment »Odyssey » Currently Reading:

Callaway lanceert nieuwe Odyssey PT 82 putter

oktober 22, 2010 Callaway, Equipment, Odyssey No Comments

Het golfmerk Callaway heeft een nieuw model putter op de markt gebracht. Het betreft het model PT 82 putter van Odyssey waarmee eerder dit jaar Phil Mickelson de Augusta Masters wist te winnen, zijn derde masters in zijn carriere. De Odyssey putter, die in beperkte oplage gemaakt wordt is gemaakt van zacht carbon staal. Er is ook gebruik gemaakt van de voor de Odysset typerende White Ice Insert.

De stijlvolle Odyssey PT 82 putter waarmee Phil Mickelson de Augusta Masters won

De putter is in nauwe samenwerking met Phil Mickelson gemaakt zo verteld Austie Rollinson, een van de ontwerpers van Odyssey. Onze verwachtingen werden echter overtroffen en hebben toen besloten deze putter verder in productie te nemen.

Odyssey is het meest gebruikte merk putters onder de tourspelers. In 2010 won in totaal 53 maal een speler op een van de tours met een Odyssey putter.

Meer informatie is te vinden op de site van Callaway.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Dominicaanse Republiek

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl