Home » Currently Reading:

Adverteren

Klik direct hier voor de tariefkaart

Wie zijn wij?

Golfvivant.nl is één van de reislustigste golfmagazines op het internet. Wij publiceren artikelen gericht op de golfer die graag van het leven geniet. Wij reizen de hele wereld af op zoek naar de mooiste golfbanen, de leukste golfbestemmingen en interessante mensen.

Daarnaast besteedt Golfvivant veel aandacht aan het laatste nieuws, golfinstructies, de verrichtingen van de Nederlandse golfers in binnen- en buitenland, interviews met topspelers,  equipment, lifestyle en auto’s.

Waarom adverteren bij Golfvivant?

Golfvivant is de snelstgroeiende golfwebsite van Nederland en adverteren bij Golfvivant betekent direct contact met uw doelgroep. De actieve en reislustige golfer bezoekt Golfvivant om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en de trends op golfgebied.

Waarom Online adverteren?

Steeds meer mensen gebruiken internet als voornaamste informatiebron. Zowel de consument als de zakelijke gebruiker. Dit houdt in dat steeds meer mensen Internet gaan gebruiken in plaats van de krant of een tijdschrift als voornaamste informatiebron.  Internet biedt iedereen de mogelijkheid snel actueel en interessante informatie te vinden.

Voor adverteerders zijn er legio mogelijkheden bijgekomen om hun producten of diensten digitaal onder de aandacht te brengen van de consument. Slechts een click scheidt de consument van een adverteerder. Internet en e-mail spelen daarom een steeds grotere rol in marketing voor 85% van de bedrijven.

  • 95% van de Nederlandse huishoudens beschikt over een internetaansluiting en maakt daar intensief gebruik van.
  • Steeds meer mensen maken gebruik van mobiel internet om het laatste nieuws te lezen, de gedrukte media wordt minder relevant en verliest veel lezers.
  • Online reclamecampagnes zijn, in tegenstelling tot print, meetbaar.
  • Online reclame uitingen kunnen worden verrijkt met (flash)animaties, audio, video en downloads (bijvoorbeeld een brochure of aanvraagformulier).
  • De kosten van online adverteren liggen lager, waardoor de contactfrequentie met de doelgroep verhoogd kan worden.
  • Veel meer dan bij offline media zijn reacties van de doelgroep op uitingen te volgen en het gedrag (clicks en navigatie) te meten.
  • De marketingactiviteiten zijn beter meetbaar.
  • Internet en e-mail is een flexibel medium dat weinig doorlooptijd kent.

Voor meer informatie of voor een passende offerte  kunt u mailen naar redactie@golfvivant.nl

Meer informatie over de tarieven en de diverse bannerposities is te vinden in een .pdf bestand. Klik hier voor de tariefkaart

Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Dominicaanse Republiek

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl