Home » Currently Reading:

Over

Golfvivant.nl is het reislustigste golfmagazine op het internet met volwaardige reisartikelen gericht op de golfer die graag optimaal van het leven geniet. Golfvivant.nl reist de hele wereld af op zoek naar de mooiste golfbanen, de leukste golfbestemmingen én interessante mensen.  Daarnaast is Golfvivant een blog, een gids en een trendwatcher. Naast golf is er ook aandacht voor  lifestyle, equipment, gastronomie én auto’s.

Golfvivant.nl is de website van  Raymond Stoop. Samen met een aantal gastredacteuren, bovenal  hartstochtelijke golfers die hopen u met hun reisverhalen te kunnen amuseren en enthousiast te maken voor een rondje golf waar dan ook op de wereld of om eenvoudig bij weg te dromen.

Veel plezier op onze website!

U kunt ons bereiken via redactie@golfvivant.nl

Ook voor adverteren kunt u dit mailadres gebruiken.

Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Turkije

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl