Home » blog » Currently Reading:

Zach Johnson en Davis Love III, de kanjers van Sea Island Golf

september 17, 2015 blog No Comments

Zach Johnson, 2015 British Open kampioen, en Davis Love III, winnaar van het 2015 Wyndham Championship, werden deze maand op de Sea Island Golf Club, Sea Island (Georgia, USA) gehuldigd voor hun recente overwinningen. Beide kampioenen behoren tot een tiental tour professionals die wonen en trainen op Sea Island. Johnson, een eerdere Masters kampioen, heeft al twaalf touroverwinningen op zak. Love, voor de tweede keer aanvoerder van het Amerikaanse Ryder Cup-team, scoorde maar liefst 21 carrière overwinningen waaronder de PGA Championship. Met zijn Wyndham overwinning werd hij de derde oudste PGA tour winnaar ooit.

zach-davisOver Sea Island

Een uitzonderlijke bestemming en aantrekkelijk voor wie vriendelijke service en oprechte gastvrijheid waardeert. Sea Island is het enige resort ter wereld met vier Forbes Five-Star Awards in zeven opeenvolgende jaren. Tevens is Sea Island volgens de Travel + Leisure 2015 World’s Best Awards voor het derde achtereenvolgende jaar de locatie van twee USA top tien resorts. Met zijn vier Forbes Five-Star ervaringen (The Cloister, The Lodge at Sea Island Golf Club, Sea Island Spa en het Georgian Room restaurant) is Sea Island een aanlokkelijke bestemming.

Het is een ideale plek voor gezinnen, natuur- en sportliefhebbers en voor degenen die gewoon willen uitrusten en opladen. Sea Island is gelegen aan de kust van Georgia en beschikt over een acht kilometer lang privéstrand, beach club, tennis- en squash centra, jachtclub, schietschool en een speciale plek voor kinderactiviteiten. Hoewel bekend als familie bestemming heeft Sea Island ook een lange golftraditie en is het de thuisbasis van drie golfbanen waaronder de Seaside, waar de PGA Tour McGladrey Classic wordt gehouden. Het Golf Performance Center wordt beschouwd als de beste en mooiste in de USA.

seaisland

Gasten kunnen bovendien genieten van het nabijgelegen Broadfield met zijn Sea Island Sporting Club & Lodge. Daar vindt men uitgebreide mogelijkheden om te vissen, jagen en diverse andere sportieve en culinaire activiteiten. Bekend om zijn gastvrijheid is Sea Island er sinds 1928 in geslaagd om een lange reeks tradities voor de veeleisende reiziger te creëren. Permanente vestiging middels het aanschaffen van onroerend goed behoort ook tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie over Sea Island op www.seaisland.com

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Dominicaanse Republiek

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl