Home » blog » Currently Reading:

Woods mist de Masters

april 2, 2014 blog No Comments

Het was al bekend dat golflegende Tiger Woods te kampen zou hebben met rugklachten. Tiger deed er de afgelopen tijd alles aan om op tijd fit te zijn voor de Masters, maar nu dit niet blijkt te lukken, koos hij voor een snelle operatie.

golftip-eindstand-tigerZou het zware leven op de tour zijn tol eisen? En gaat zijn rug nu na de knieën ook een zwakke plek worden? De tijd zal het leren. Woods is teleurgesteld niet mee te kunnen doen aan het heilige golftoernooi op Augusta. “Het spijt mij voor alle medewerkers van Augusta National, waaronder het voltallige personeel en de vele vrijwillgers,  dat ik er dit jaar niet bij kan zijn. Het is altijd een speciale week voor mij.”

Tiger Woods scheef vier keer The Masters op zijn naam. Dat was in 1997, 2001, 2002 en 2005. Dit is de eerste keer dat hij dit tournooi moet missen.  De jacht op het Majorrecord van Jack Nicklaus lijkt weer hinderlijk onderbroken en misschien wel steeds minder realistisch nu Woods al een aantal jaren droog staat voor wat betreft deze ultieme golftitels.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Canarische Eilanden

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl