Home » blog » Currently Reading:

Wilson, the Shield !

april 30, 2014 blog No Comments

Wilson heeft een eigen manier om golfers op de hoogte te houden. Middels de nieuwsbrief The Shield waarin de belangrijkste zaken voorbij komen. Je mist niets op deze manier ! Over demodagen of de nieuwste topspullen, lees snel verder.

Hieronder een aangepaste versie die je volledig kan bekijken op https://app.klantenbinder2.nl/ref/mail/online/2494/27998/8a2a85dcbdc22263469ad41f

 

Wilson Staff 100 jaar
Time Line
1914

Thomas E. Wilson richt Wilson op.

1922

Gene Sarazen wint in total 7 Majors waarvan 3 US PGA. Hierdoor wordt hij in 1974 opgenomen in de PGA Hall of Fame.

1940

Patty Berg tekent bij Wilson Staff. In total wint ze 80 toernooien.

1950-1980

Wilson Staff gaat contracten aan met Pro-speler om zoveel mogelijk Majors te winnen.

2007

Harrington wint voor Wilson zijn 59ste Major.

2014

Wilson Staff bestaat 100 jaar en presenteert de nieuwe FG Tour 100 blades en de klassieke 8802 putter.

Als beste uit de test
Volgens ‘www.mygolfspy.com’ een van de best bezochte Amerikaanse golfsites voor consumenten is de Wilson Staff Nexus Caddy benoemd tot beste golftas van 2014. Overall scoort de tas een 10+.


Met een extern aluminium frame en een bodem die altijd plat op de grond blijft heeft de Nexus een aantal unieke eigenschappen. De 2 kilo wegende tas bevat genoeg vakken voor de hele set en daarnaast ook nog extra opberg mogelijkheden. Zo bevat de Nexus een groot opbergvak voor kleding, een waterdicht vak voor waardevolle spullen en een isolerend vak voor eten en drinken.


Producten
​The right light, The right fit.
Met de FG Tour M3-lijn introduceert Wilson Staff voor het eerst drivers, woods en hybrides die aanpasbaar zijn.

Met het zogenaamde Multi Fit System kunnen zowel de loft als het gewicht van de metal woods worden aangepast, om ze beter af te stemmen op de swing van de gebruiker. Dit moet de balvlucht verbeteren, spin optimaliseren en balsnelheid maximaliseren.

Elke club heeft zes loftinstellingen en drie verwisselbare zoolgewichten van 3, 7 en 11 gram. 
DX2 Soft
De vernieuwde Wilson DX2 Soft verhoogt de verwachting van een 2 Piece afstandsbal. Met afstanden die golfballen benaderd in dezelfde categorie, geven de DX2 golfballen een ongelofelijk gevoel. De herontworpen DX2 blijft zijn afstands roots en gevoel behouden, de bal voegt Traction Control Technologie toe voor de beste overal prestatie.


C100
De totaal vernieuwde C100 biedt de slagvariatiemogelijkheid waar de gevoelsspeler naar opzoek is, maar levert ook de kracht en vergevingsgezindheid voor de golfer bij wie het om afstand draait. Het is dus de ideale club voor zowel gevoels- als afstand spelers.

Optimaal clubhoofdformaat voor de crossover speler met een matige offset en exoskelet technologie. 
Wilson Staff Demo Dagen
Wilson Staff biedt u de mogelijkheid om op locatie een demodag te organiseren. Deze dag wordt verzorgd door Wilson golfspecialisten die precies kunnen vertellen welke Wilson materialen bij het spel van de golfspeler/ster passen. Een mooie en gezellige gelegenheid om extra klanten in uw winkel of op uw golfclub te krijgen.

Voor meer informatie over de demodagen bezoek wilsongolf.nl

Clubfitting
Voor vragen over welke club past nu het beste bij mijn speelstijl, welke bal moet ik nou gebruiken, hoe moet het gewicht in mijn club verdeeld zijn voor mijn type spel.

Voor al deze vragen is wilsongolf.nl de perfecte site. Hiermee komt u in contact met een van de beste specialisten op het gebied van golf. 
  

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Frankrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl