Home » blog »Wilson » Currently Reading:

Wilson Staff Tourtruck in Nederland

februari 29, 2012 blog, Wilson No Comments

Tourspelers kunnen te allen tijde beschikken over het beste materiaal. En mocht daar wat mee gebeuren, staat er altijd een Tourtuck van “hun” merk paraat. Voor het bijstellen van de loft of lie, een nieuwe grip, of gewoon een check of alle specificaties nog wel kloppen. Op 17 en 18 maart kun jij deze ervaring ook ondergaan.

Dan staat de volledig uitgeruste Tourtruck van Wilson Staff namelijk voor de deur bij Golfplaza Amsterdam. Deze imposante 11 meter lange truck reist mee met de Europese Tour, en is even twee dagen in Nederland.
Een vrijblijvend kijkje achter de schermen van de wereld van het professionele golf is natuurlijk geweldig, maar de Tourtruck biedt golfers ook de unieke gelegenheid om een custom set te laten maken – met precies de juiste lengte, lie, flex en grip.

Met 61 Majors wins, zijn de ijzers van Wilson Staff all-time recordhouder. Het Engelse merk gaat dan ook al een tijdje mee. De clubs worden op maat gemaakt terwijl je wacht.

Bijzonder is dat ook Phil Bonham – Wilson Staff Tour Manager en clubfitter van onder andere Padraig Harrington en Paul Lawrie – van de partij is. Bij hem of een andere gecertificeerde clubfitter kan een professionele swinganalyse op de Trackman worden gemaakt.

Tijdens het bezoek van de Tourtruck heeft Wilson Staff tevens spectaculaire acties en interessante kortingen op de nieuwe clubs voor 2012.
Kijk voor meer informatie op www.wilson.nl of op www.golfplaza.nl

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Canarische Eilanden

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl