Home » -travel »blog »nieuwbrief »Nieuwsbrief »Nieuwsbrief » Currently Reading:

Wil jij € 500,= korting op je golfreis?

juni 17, 2011 -travel, blog, nieuwbrief, Nieuwsbrief, Nieuwsbrief No Comments

Scroll dan iets naar beneden en klik eens op de banner aan de rechterkant. De Crazy Days van Pin High komen er weer aan. Op woensdag 22 juni gaan deze weer van start. Tot en met zondag 3 juli vind je stunts met golfreizen naar talloze Europese bestemmingen.  En in sommige gevallen kun je honderden euro’s besparen! Een aantal leuke acties:

Directeur Eric Bakker: “Zo bieden we tijdens de Crazy Days een shortbreak aan naar het sfeervolle Parkhotel Putten inclusief één overnachting, één diner, ontbijt, twee greenfees op mooie golfbanen en 12 Nike golfballen p.p. voor slechts € 169,-.  U bent even helemaal weg voor een lage prijs!”.

“Tijdens de 6e editie ontvangen de eerste 100 boekers van de Crazy Days, een waardebon van € 25,- voor de nieuwe Pin High webshop. Daarnaast verloten we iedere dag onder de boekers een prijzenpakket ter waarde van € 100,-. Voor alle boekingen geldt dat de reizigers 12 Nike golfballen per persoon ontvangen.”

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Duitsland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl