Home » blog » Currently Reading:

Wie heeft de mooiste swing on Tour?

januari 17, 2014 blog No Comments

Het was een geweldige week voor liefhebbers van mooie swings. Sweet- swinging Louis Oosthuizen won in Zuid-Afrika , terwijl Adam Scott T8 eindigde  in Hawaï met surfen vriend Benji Weatherley als caddy. Een leuke vraag dus; Wie heeft de beste swing in golf ? Collega’s van Golf.com discussieerden hierover.
Gary Van Sickle, Sports Illustrated:”Bij  Adam Scott lijkt het altijd alsof er niets van zijn plaats gaat en niets beweegt dat dat ook niet moet doen. “

louis oosthuizenMichael Bamberger, Sports Illustrated : “Nou , mooie swings worden overschat . Watson, Nicklaus , Trevino , Floyd , Woods in 2013, je kon vreemdste eigenaardigheden vinden in al hun swings. Steve Elkington had ongeveer de mooiste swing die ik ooit zag . “Koning Louie” (Oosthuizen red.) heeft dat ook. En bij de dames Karrie Webb,  wat een swing . Luke Donald zwaait de club prachtig . Maar de beste swing in golf ? Wat maakt het de beste swing ? Esthetiek ? Ik kan de hele dag naar Ernie kijken , puur voor de perfectie van de timing . Maar je zou kunnen zeggen; Woods ‘ swing is effectiever , uitgaande van het aantal overwinningen .”

Eamon Lynch , Golf.com:  “Er zijn tal van mooie swings op de Tour maar mooi alleen is geen garantie voor een carrière , tenzij je Anna Kournikova heet . Naar mijn mening zijn de beste swings waar je op kunt vertrouwwn als het echt belangrijk wordt , ongeacht hoe funky het eruit ziet . De swings van jongens als Lee Trevino , Raymond Floyd en Arnold Palmer wonnen nooit de schoonheidsprijs , maar ze wonnen veel golftoernooien!”

Jeff Ritter , Sports Illustrated Golf Group:” Het is verleidelijk om te gaan voor Tiger want hij won het meest vorig jaar . Maar ik herinner me Woods en Adam Scott die nek-aan-nek gingen in de laatste ronde op Muirfield , en nadat Scott had afgeslagen op de 10e hole, flapte  een collega- schrijver eruit , tegen niemand in het bijzonder, ” Hoe gaat die kerel ooit verliezen? ” Scott’s swing is echt zo goed . Hij is mijn keuze .”

Josh Sens , Golf Magazine: “Moeilijk om niet te gaan voor Scott’s . Zijn swing lijkt veel op die van Tiger toen hij bijna onverslaanbaar leek, diverse swings geleden .”

Wat vind jij de mooiste swing?

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Zweden

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl