Home » blog » Currently Reading:

Wat is de mooiste baan van Nederland ?

maart 19, 2015 blog No Comments

Dat is natuurlijk lastig en zeer subjectief. Leading Courses praat dus liever over de best gewaardeerde baan. Golfers hebben de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club met een gemiddelde beoordeling van 8,8 uitgeroepen tot de beste van Nederland. In de vorige twee edities mocht De Noordwijkse zich nog de beste golfclub van Nederland noemen.

159640-Haagsche-404a55-original-1426589743Noordwijk is nu één plek gezakt naar nummer 2, gevolgd door The Dutch. De Golfers’ Choice-ranglijsten zijn samengesteld op basis van meer dan 230.000 beoordelingen van golfers in binnen- en buitenland op Leadingcourses.com.

Naast de ranglijst voor beste golfclub (18-holes of meer) zijn er ook ranglijsten opgesteld voor beste golfclub (9 holes), beste golfbaan en beste prijs-kwaiteit. Nieuw dit jaar zijn de ranglijsten voor beste Par 3 baan en meest gastvrije golfclub.

Meer op Leading Courses

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Nederland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl