Home » blog »Nieuws » Currently Reading:

Tweets van de toppers (video)

december 1, 2012 blog, Nieuws No Comments

Tourspelers zitten vaak op vliegvelden, in hotels en hebben best wat “wachttijd” die ze op de een of andere manier moeten invullen. Twitter is dan een dankbare methode daarvoor, wat weer leidt tot leuke en soms onzinnige tweets.

Van de sokken van Bubba Watson tot een explosie na het bericht dat de Bellyputter verboden gaat worden. Als klap op de vuurpijl een foto van Rory McIlroy met bijbehorende tekst: “de eerste en de laatste keer dat ik de Bellyputter gebruikte”.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Verenigde Arabische Emiraten (Dubai)

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl