Home » blog » Currently Reading:

Tourtruck Wilson Staff in Nederland

april 4, 2014 blog No Comments

Op 11 en 12 April staat de volledig uitgeruste Tourtruck van Wilson Staff voor de deur bij Golfplaza in Rijswijk. De ideale gelegenheid om clubs op maat te laten maken. De 11 meter lange truck reist normaliter mee met de wedstrijden van Europese Tour, zodat de staff players van Wilson Staff ter plekke hun materiaal kunnen laten aanpassen of repareren.

New_WS_tour_truck new_WS_ phil bonhamTer ere van de GOLFPLAZA NOVITA dagen staat de volledig uitgeruste Tourtruck 11-12 April twee dagen in Nederland, om precies te zijn voor de deur bij Golfplaza in Rijswijk.

Een vrijblijvend kijkje achter de schermen van de wereld van het professionele golf is natuurlijk geweldig, maar de Tourtruck biedt golfers ook de unieke gelegenheid om een custom set te laten maken – met precies de juiste lengte, lie, flex en grip. Daarvoor bent u bij het Engelse merk aan het juiste adres, want met 61 Majors zijn de ijzers van Wilson Staff all-time recordhouder. De clubs worden op maat gemaakt terwijl u wacht.

Bijzonder is dat ook Phil Bonham – Wilson Staff Tour Manager en clubfitter van onder andere Padraig Harrington en Paul Lawrie – van de partij is. Bij hem of een andere gecertificeerde clubfitter kan een professionele swinganalyse op de Trackman worden gemaakt.

Tijdens het bezoek van de Tourtruck heeft Wilson Staff tevens spectaculaire acties en interessante kortingen op de nieuwe clubs voor 2014.

Kijk voor meer informatie op www.wilsongolf.nl

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Dominicaanse Republiek

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl