Home » blog »Lifestyle »Nieuws » Currently Reading:

Topdrukte bij Golfplaza NOVITA 2011 AMSTERDAM

maart 16, 2011 blog, Lifestyle, Nieuws No Comments

Niet alleen bij Amsterdam Golf 2011 was het druk, ook bij Golfplaza Amsterdam was het een drukte van belang tijdens hun eigen evenement Golfplaza Novita 2011.

Je kon over de koppen lopen… drie dagen lang topdrukte in de winkels. “Dat het een succes zou worden hadden we wel ingecalculeerd maar dat het zo druk zou worden hadden we niet durven hopen”, aldus een tevreden Judith Wagemakers (General manager Golfplaza). “Onze klanten waren allemaal razend enthousiast! Dit jaar hadden wij er voor gekozen om niet op de Amsterdam golf beurs te gaan staan maar om in de nieuwe vestiging in Amsterdam extra activiteiten te houden.

Judith Wagemakers is zeer tevreden over het eerste NOVITA evenement in Amsterdam.

“De consument is naar onze mening op zoek naar noviteiten en naar mooie aanbiedingen! Golfplaza heeft alles onder één dak. Met steun van de professionals van de topmerken hebben wij dit tot een groot succes weten te maken. NOVITA 2012 staat alweer op de planning! ”

Onder het genot van drankjes en hapjes konden de bezoekers van GOLFPLAZA  zich zelf uiterst deskundig laten adviseren om zo het nieuwe seizoen optimaal te starten! Alle topmerken waren vertegenwoordigd. Binnen waren twee afslagkooien met 2 flightscopes om de klanten optimaal te fitten. Hier stonden de merken Nike en Wilson. Buiten konden de klanten in afslagkooien merken als Cleveland, Mizuno, Callaway en Taylormade vrijblijvend testen. Ook op de schoenen afdeling werd men uitvoerig geadviseerd door ondermeer de vertegenwoordigers van ECCO.

Ook waren er diverse activiteiten, zoals de langste put.

Ieder half uur was er een Longest Put Contest waarmee men prijzen kon winnen en ieder uur is er een gratis trolley verloot. Of dat al niet genoeg was kreeg iedere klant bij aankoop van 50 euro een gratis zeer goed gevulde goodiebag. Deze was voorzien van o.a. een Taylormade cap, een gratis greenfee voor golfbaan Amsterdam (Waterlandse), een sleeve ballen van Nike en van Wilson (totaal voor een waarde van meer dan 60 euro!)

 Het thema NOVITA loopt nog tot eind april, alle noviteiten zijn te zien en te proberen in alle Golfplaza filialen met uiteraard de laagste prijzen van Nederland.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Costa Brava

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl