Home » blog »FLoris de Vries »Tim Sluiter »tour » Currently Reading:

Tim Sluiter op -1 en Floris de Vries op level par in het Africa Open na dag één

januari 7, 2011 blog, FLoris de Vries, Tim Sluiter, tour No Comments

Tim Sluiter begon zijn eerste ronde in het Africa Open zeer voortvarend. Met birdies op holes 1, 3, 6 en 7 en een bogey op hole 5 stond hij na negen holes op -3 waarmee hij op dat moment in de top meespeelde. Helaas maakte Tim bogeys op holes 10, 13, 17 en 18, dankzij birdies op holes 15 en 16 eindigde Tim tenslotte op -1 waarmee hij voorlopig nog net aan de goede kant van de streep voor de cut staat die momenteel op -1 staat geprojecteerd.

Tim Sluiter moet vandaag in het Africa Open nog even stevig aan de bak.

Tim zal vandaag dus nog even aan de bak moeten om de cut veilig te stellen. Ook Floris de Vries moet vandaag nog stevig aan de bak, Floris stond gisteren na negen holes zelfs -4 dankzij birdies op holes 3, 4, 5 en 7, maar helaas zorgden bogeys op holes 10, 11, 13 en 14 er voor dat hij op level par binnen kwam. Ook Floris moet vandaag dus nog even stevig aan de bak om de cut te halen.

Klik hier voor het leaderboard.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Canarische Eilanden

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl