Home » blog »European Tour »FLoris de Vries »Maarten Lafeber »PGA »Robert-Jan Derksen »Tim Sluiter »tour » Currently Reading:

Tim Sluiter na twee dagen de beste Nederlander in het Bankia Madrid Masters

Na twee dagen hebben slechts twee Nederlanders de cut voor het weekend overleefd: Tim Sluiter en Robert-Jan Derksen. Met een totaalscore van -3 en een gedeelde 20e plaats is het niet Robert-Jan Derksen maar Tim Sluiter die de hoogste positie inneemt. Robert-Jan Derksen is met zijn totaalscore van -1 terug te vinden op de gedeelde 52e plaats.

Tim Sluiter na twee dagen beste Nederlander in Madrid

Na twaalf holes stond Tim Sluiter er met +1 voor de dag niet rooskleurig voor, maar dankzij een geweldige eindsprint met drie birdies over de laatste zes holes slaagde hij er niet alleen in de cut ruimschoots te halen maar ook als beste Nederlander het weekend in te gaan. Voor Robert-Jan Derksen werd het met twee bogies op de laatste zeven holes nog even benauwd, maar dankzij de twee parren op de laatste twee holes bleef hij met zijn totaalscore van -1 nog net aan de goede kant van de cut.

Floris de Vries startte vandaag sterk met een eagle op de openingshole maar kon toch niet verhinderen dat hij met een totaalscore van +1 de cut mistte. Ook Maarten Lafeber mistte na zijn sterke optreden in Schotland vorige week met zijn totaalscore van +2 kansloos de cut en moet in de overblijvende toernooien stevig aan de bak om zijn tourkaart voor 2012 nog veilig te stellen.

Het leaderboard wordt aangevoerd door de Engelsman Lee Slattery die na twee rondes van respectievelijk 67 en 66 en een totaalscore van -11 alleen aan de leiding gaat op één slag gevolgd door de Italiaan Francesco Molinari en de Spanjaard Eduardo de la Riva.

Klik hier voor het leaderboard.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Turkije

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl