Home » blog »Golftoernooien »masters »tour » Currently Reading:

Tiger Woods op tijd in vorm?

maart 11, 2011 blog, Golftoernooien, masters, tour No Comments
swing tiger woods

De Masters in Augusta komen dichterbij en de vraag is of Tiger Woods op tijd in vorm is om weer een Major te winnen. Tiger heeft moed geput uit de woorden van Jack Nicklaus die nog steeds zegt te geloven dat zijn 18-major record zal worden verbroken door de voormalige nummer een.

“Het is leuk dat Jack dit zegt”, aldus Woods op de vooravond van de WGC-Cadillac Championship in Miami, waar hij een poging waagt om de langste puntloze fase van zijn carrière te beëindigen.

“Ik respecteer Jack voor wie hij is en wat hij heeft gepresteerd. Dat hij nog steeds van mening is dat ik nog top-golf kan spelen, geeft een boost aan mijn vertrouwen.”

Woods  staat sinds het US Open 2008 op 14 majors, en werd eraan herinnerd dat Nicklaus geen enkele titel won in 1979, en een jaar later Britse Open won, zijn 15e major.

Na door Thomas Björn in de eerste ronde uit het WGC-Accenture Match Play Championship gekegeld te zijn, heeft Woods een hoop tijd op de oefenbaan doorgebracht.
Zonder veel te veranderen maar gewoon de eerder ingeslagen weg blijven volgen.

Zijn laatste succes was in Australië in november 2009, vlak voordat hij “crashte” met zijn auto en details van zijn overspel bekend werden

doral golf

Voorlopig staat Hunter Mahan na 2 rondes bovenaan met -9 en heeft Woods op -1 nog een hoop werk te doen. De baan waar wordt gespeeld is de Blue Monster Course op Doral. Een extreem lange baan waar je zelf ook een keer een rondje kunt spelen als je eerst even € 295,= greenfee hebt afgerekend.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Tsjechië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl