Home » blog » Currently Reading:

Tiger Woods en EA Sports na jarenlange samenwerking uit elkaar

oktober 29, 2013 blog No Comments

EA Sports en Tiger Woods hebben met wederzijdse goedkeuring besloten om hun jarenlange en succesvolle samenwerking met onmiddellijke ingang te beëindigen. EA Sports wil met haar officiële PGA tour videospel een andere kant op gaan gezien de volgende generatie spelcomputers van Sony en Microsoft.

Tiger Woods 11 ea sports golfen op de computer, playstation, levensechtEA Sports is Tiger Woods in elk geval zeer dankbaar voor het succes van hun game maar het bedrijf wil zijn klanten een nog uitgebreidere golfervaring bieden op de nieuwe spelcomputers. Binnenkort komt EA Sports naar buiten met hun plannen voor haar officiële PGA tour videospel..

Comment on this Article:







Gratis E-book? Schrijf in voor de Nieuwsbrief



Gratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Nederland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl