Home » -travel »blog »Nederland »Nieuws »Robert-Jan Derksen » Currently Reading:

Spectaculaire opening vernieuwde clubhuis Golfbaan Het Rijk van Sybrook

april 9, 2011 -travel, blog, Nederland, Nieuws, Robert-Jan Derksen No Comments

Zaterdag 9 april 2011 opende Tourprofessional Robert-Jan Derksen op bijzondere wijze het vernieuwde clubhuis van Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Vanaf het dak van het clubhuis sloeg hij de bal met een korte chip naar de putting green.

Met een chip van het dak naar de oefengreen opent Robert-Jan Derksen het nieuwe clubhuis.

Gastvrij, toegankelijk en opvallend mooi. Golfbaan Het Rijk van Sybrook heeft alles waar Twente trots op is. Met behoud van het karakteristieke gebouw en de sfeervolle binnenplaats is er in het clubhuis een geheel nieuwe uitstraling gecreëerd. Hierbij is gebruik gemaakt van klassieke materialen met een eigentijdse vormgeving. Dit is terug te vinden in de golfshop, de kleedkamers, de lounge en overige ontvangstruimten. Architectenbureau  Desarc heeft gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, elegante details en sportieve elementen. Deze golfbeleving sluit aan bij de basisfilosofie van Het Rijk golfbanen: Kwaliteit, vriendelijke service, toegankelijk en samenwerken.

Overhandiging Committed to Jeugd certificaat door Janke van der Werf van de NGF aan Martha van der Vegt van de Vereniging Golf-en Countryclub ‘t Sybrook.

Onder het toeziende oog van honderden gasten verrichtte Robert-Jan Derksen om 15.30 uur de openingshandeling. De jeugd speelde hierbij een belangrijke rol. Aan jeugdlid Leonie Richter de taak om de beste golfbal van Robert-Jan in de hole te putten. Robert-Jan Derksen heeft een sterke band met de golfjeugd en gaf na afloop van de openingshandeling aandacht aan de jeugdige spelers van Het Rijk van Sybrook. Het goede jeugdbeleid van de Vereniging werd bevestigd door het uitreiken van het Committed to Jeugd certificaat door Janke van der Werf  van de Nederlandse Golf Federatie.

Overhandiging cheque voor Spieren voor Spieren door directeur Eric van der Zwaluw aan Robert-Jan Derksen.

Aan het eind van de middag overhandigde de directeur van Het Rijk van Sybrook, Eric van der Zwaluw, een cheque aan Robert-Jan Derksen voor de Stichting Spieren voor Spieren. Robert-Jan zet zich al jaren belangeloos in voor kinderen met een spierziekte en deze dag was een mooie gelegenheid om de aandacht te vestigen op dit goede doel.

In de komende maand zijn er voor leden en gastspelers feestelijke openingsaanbiedingen op Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Golfbaan Het Rijk van Sybrook heeft met 27 holes ruime speelmogelijkheden. Kijk voor meer informatie op www.golfenophetrijk.nl

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Italië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl