Home » blog »European Tour »Maarten Lafeber »PGA »Robert-Jan Derksen »tour » Currently Reading:

Sergio Garcia wint voor de tweede keer op rij voor eigen publiek

oktober 31, 2011 blog, European Tour, Maarten Lafeber, PGA, Robert-Jan Derksen, tour No Comments

Sergio Garcia is terug in de top van het Europese golf, en hoe. Na zijn magistrale overwinning vorige week tijdens de Castelló Masters dat hij met maar liefst 11 slagen voorsprong op de nummer twee won, was het ook dit weekend tijdens de Andalucía Open weer raak voor Sergio.

Robert-Jan Derksen was de beste Nederlander tijdens het Andalucía Open

Met slechts zes spelers die er in slaagden het toernooi onder par af te slagen, wist Sergio met zijn totaalscore van -6 zijn landgenoot Miguel Angel Jiménez precies één slag voor te blijven om de winst voor zich op te eisen. Sergio Garcia en Miguel Angel Jiménez waren bovendien de enige twee spelers die er in slaagden het toernooi zonder ronde boven par te volbrengen, een prachtige prestatie van de twee populaire spelers voor eigen publiek. De Schot Richie Ramsay die de eerste dag gelijk met 65 (-6) de laagste score van het toernooi neer zette eindigde met een totaalscore van -4 uiteindelijk op de derde plaats.

Robert-Jan Derksen eindigde met een totaalscore van +12 op de gedeelde 43e plaats waarmee hij €17.300,00 verdiende. Maarten Lafeber eindigde met zijn totaalscore van -15 op de gedeelde 47e plaats en verdiende daar €15.000,00 mee. Maarten heeft in Zuid-Afrika nu nog twee kansen om te proberen zijn tourkaart voor 2012 veilig te stellen. Lukt dat niet dan moet hij na twaalf jaar  op de Tour gespeeld te hebben weer terug naar de Qualifying School.

Klik hier voor de uitslagen van het Andalucía Open.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Oostenrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl