Home » blog » Currently Reading:

Rory klaar met golfcommercial

september 5, 2015 blog No Comments

Er zijn best leuke golfcommercials te vinden waar topgolfers in acteren. Als kijker is dat de eerste keer leuk, de tweede en derde keer al wat minder maar je kunt je voorstellen dat na twee jaar het een storende factor wordt….. Een voorbeeld hiervan is de reclamespot van Omega waarin Rory McIlroy de hoofdrol speelt. Er zijn  zelfs petities om de spot van de buis te  halen doordat zoveel golfkijkers er genoeg van hebben. En zelf Rory zelf is er wel klaar mee gezien zijn antwoord in onderstaande tweet.

tweet-espn

Heb jij het betreffende filmpje nog niet gezien?

 

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Dominicaanse Republiek

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl