Home » blog »European Tour »PGA »Robert-Jan Derksen »tour » Currently Reading:

Robert-Jan Derksen na drie dagen met -4 slechts één slag buiten de top-10 in het UBS Hongkong Open

december 3, 2011 blog, European Tour, PGA, Robert-Jan Derksen, tour No Comments

Na een moeizame openingsronde van +2 op de eerste dag van het UBS Hongkong Open staat Robert-Jan Derksen na zijn rondes van -2 op de tweede dag en -4 van vandaag op de gedeelde 11e plaats met onder andere de populaire Engelsman Ian Poulter.

Robert-Jan Derksen doet het goed in Hongkong

Robert-Jan is met deze score slechts één slag verwijderd van de gedeelde 6e plaats. De Spanjaard Alvaro Quiros staat met -10 alleen op de eerste plaats met één slag voorsprong op de Zweed Peter Hanson die de tweede plaats bezet en twee slagen voorsprong op de Koreaan Y.E.Yang en de Thaise speler Pariya Junhasavasdikul die samen de derde plaats delen. Robert-Jan Derksen heeft morgen tijdens de laatste ronde nog alle kansen om zich in de top-10 te spelen. Om zich nog te plaatsen voor de finale van de Race naar Dubai heeft Robert-Jan Derksen nog ongeveer €140.00,00 nodig, hiervoor moet hij minimaal gedeeld 2e worden in Hongkong.

Robert-Jan Derksen start zijn laatste ronde morgen om 12.13 uur plaatselijke tijd samen met de Zuid-Afrikaan Peter Karmis die ook op de gedeelde 11e plaats staat.

Klik hier voor het leaderboard.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Verenigde Arabische Emiraten (Dubai)

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl