Home » -travel »blog »Portugal » Currently Reading:

Praia d’el Rey, nog steeds één van de mooiste golfbanen van Portugal

december 21, 2011 -travel, blog, Portugal No Comments

De in 1997 geopende golfbaan van de hand van Cabell Robinson gelegen aan de zilveren kust bij Obidos noordelijk van Lissabon is ondanks de komst van diverse nieuwe golfbanen zonder meer nog steeds één van de mooiste golfbanen van Portugal. Sinds de opening wordt de baan goed gewaardeerd, dit jaar nog op de 80e plaats van de top-100 van Golf World Magazine, 50e van Europa en 5e van Portugal volgens Top 100 Golf Courses.

Het prachtige hotel op Praia d'el Rey

Als je een golfbaan met zo’n hoge waardering gaat bezoeken en spelen, zijn de verwachtingen natuurlijk hoog gespannen. Bij aankomst is de eerste indruk overweldigend, een prachtig clubhuis en vriendelijk personeel om de gastspeler welkom te heten. Eénmaal op de tee van de eerste hole valt al meteen op dat de tees en fairways er keurig verzorgd uitzien, heerlijk. Maar dan valt ook direct op dat er heel veel bebouwing langs de holes staat, soms zelfs wel heel erg dichtbij, en dat er op de achtergrond nog steeds druk gebouwd wordt aan nog meer onroerend goed.

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Tsjechië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl